Vermonniitty
Vermonniityssä nautitaan arjen sujuvuudesta
vermonniitty on 20/03/2020

Laskimme kaarnalaivan Monikonpuroon, joka virtaa Vermonniityn läpi. Matkalle on viime vuosina kohonnut uutuuttaan hohtava, elämänmakuinen asuinalue, jossa arki on helppoa. Vehreissä maisemissa on mukava ulkoilla ja nauttia raikkaasta merituulesta. Huomaatko, kuinka kodikkaalta Vermonniitty jo näyttää?

Vermonniitty tulee olemaan koti tuhansille elämää rakastaville asukkaille ja valmiit asuintalot ovat jo täynnä uusia asukkaita. Sitä mukaa, kun asuintalot nousevat alueelle ja uudet asukkaat muuttavat alueelle, syntyy myös uusia palveluita. Viime syksynä valmistui uusi päiväkoti Perkkaalle ja muutaman vuoden kuluessa alueen koululaiset pääsevät opiskelemaan Perkkaanpuiston upouuteen kouluun. Myös yrittäjät ovat alkaneet kotiutua Vermonniittyyn ja esimerkiksi parturin, kosmetologin tai hierojan voi löytää kätevästi oman asuintalon alakerrasta.

Vermonniitystä ajaa kätevästi 15 minuutissa autolla Helsingin keskustaan tai 20 minuutissa lentokentälle. Julkisia liikennevälineitä suosiva hyppää Leppävaarassa junaan, jolla pääsee Helsingin keskustaan vain 13 minuutissa. Vuonna 2024 valmistuva Raide-Jokeri helpottaa Helsinkiin kulkemista entisestään, sillä Vermonniitty saa radan varrelle oman pysäkin. Myös kaupunkipyörät ovat kesäisin Vermonniittyläisten käytettävissä ja niillä polkee nopeasti asioille esimerkiksi lähellä sijaitsevaan Selloon. Omaa autoa ei todellakaan Vermonniityssä tarvita!

Kun kiireisen työpäivän päätteeksi palaa kotiin Vermonniittyyn, saa nauttia yhteisöllisestä tunnelmasta, omien läheisten seurasta ja raikkaasta ulkoilmasta – eikä enää ole kiire minnekään, sillä kaikki mitä tarvitset, löytyy ihan läheltä.

Vermonniitty alkaa olla pikkuhiljaa valmis, mutta uusia koteja rakentuu vielä. Olit sitten etsimässä ensiasuntoa, sijoituskohdetta tai perheasuntoa, on Vermonniitty erinomainen vaihtoehto. Vermonniitty – Kaikkea oikeassa suhteessa. Tutustu Vermonniityn kohteisiin täällä.