Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa. Pian myös Raide-Jokeri pysähtyy Perkkaan ja Vermonniityn alueella kolmella eri pysäkillä.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Hyvä sijainti helpottaa arkea ja turvaa asunnon arvon

Sijainti, sijainti, sijainti. Hokema on tuttu lähes kaikille, ja asuntojen myynti-ilmoituksiin tutustunut … Jatka lukemista “Hyvä sijainti helpottaa arkea ja turvaa asunnon arvon”

#vermonniitty
Palvelut muuttavat Vermonniittyyn

Vermonniityn palveluista puhuttaessa helposti tulee ajatelleeksi Leppävaaran keskustaa. Nyt on kuitenkin syytä … Jatka lukemista “Palvelut muuttavat Vermonniittyyn”

#vermonniitty
Raide-Jokerin vauhti kiihtyy ja Vermonniityn yhteydet parantuvat entisestään

Ensimmäinen vuosi Raide-Jokerin rakentamista on takana, ja mittavasta projektista on valmiina noin … Jatka lukemista “Raide-Jokerin vauhti kiihtyy ja Vermonniityn yhteydet parantuvat entisestään”© 2021 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Send this to a friend