Vermonniitty
Vermonniitty rakentuu vauhdilla
vermonniitty on 28/08/2018

Sen näkee jo kaukaa, että entisellä joutomaalla on käynnissä täydellinen muodonmuutos.
Siksi hyppäsimme pyörän selkään ja kävimme katsomassa, miten Vermonniityn rakennustyöt etenevät.

Alueen vanhan tehtaan rauniot ovat saaneet jo uuden elämän katujen kantavina rakenteina. Kadut ovat löytäneet paikkansa alueen läpi virtaavan Monikonpuron ympäriltä. Konttien, työmaakoneiden ja rakennustarvikkeiden takaa nousee taivasta kurkottelevia rakennuksia. Katso videolta, missä vaiheessa Vermonniityssä mennään kesällä 2018!

Keskeneräisyyttä voi olla vaikeaa sietää. Lopputuloksen pystyy kuitenkin hahmottamaan, kun katsoo tarkasti. Huomaatko puron äärelle rakennetut levähdyspaikat, sen sillat ja ympärillä kauniisti kaartuvat tiet?

Kuvittele saapuvasi Raide-Jokerilla aivan kotisi viereen. Kotikadulla näet naapurin ulkoiluttamassa koiraa ja nuoren pariskunnan istumassa Monikonpuron äärellä. Ylität puron modernia siltaa pitkin, jonka jälkeen saavut kotipihaasi, jonka kupeessa lapset keinuvat.

Astelet modernin aulan kautta kotiisi, joka on toteutettu juuri toiveidesi mukaan. Mietit, haluaisitko illalla lähteä alakerran kuntosalille, elokuviin vai luontoon, sillä ne kaikki ovat Vermonniityssä lähellä. Vermonniityssä on kaikkea oikeassa suhteessa.

Me rakennamme Vermonniittyyn koteja jokaiseen elämäntilanteeseen. Ensiasunto, sijoituskohde tai tilaa koko perheelle – Vermonniitystä löydät unelmiesi kokoisen kodin, jossa luonto ja palvelut ovat nurkan takana. Tutustu Vermonniityn kohteisiin täällä.