Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Raide-Jokerin suunnitelma etenee: liikennöinti mahdollista kesällä 2024

Toimivat joukkoliikennepalvelut ovat keskeinen osa Espoossa liikkumista. On laskettu, että viidennes espoolaisten … Jatka lukemista ”Raide-Jokerin suunnitelma etenee: liikennöinti mahdollista kesällä 2024”

#vermonniitty
Talvinen miniloma Vermonniityssä

Kotimaan matkailu on nouseva trendi. Kiireinen ja ilmastoa ajatteleva matkailija etsii nyt … Jatka lukemista ”Talvinen miniloma Vermonniityssä”

#vermonniitty
Oppia ikä kaikki: opiskele Leppävaarassa

Alkuvuosi on perinteisesti ollut koulutukseen hakeutumiseen kulta-aikaa. Moni huomaakin valon lisääntyessä pohtivansa … Jatka lukemista ”Oppia ikä kaikki: opiskele Leppävaarassa”© 2018 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Send this to a friend