Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Julkinen liikenne vie joka suuntaan Vermonniitystä

Erään sanonnan mukaan kehittyneen valtion tunnistaa siitä, että julkista liikennettä käyttävät myös … Jatka lukemista ”Julkinen liikenne vie joka suuntaan Vermonniitystä”

#vermonniitty
Vermonniitty viihdyttää myös sateella

Suurin osa meistä on varmasti kiirehtinyt ulos aurinkoisena päivänä. Hyvästä syystä, sillä … Jatka lukemista ”Vermonniitty viihdyttää myös sateella”

#vermonniitty
Tulevaisuuden Vermonniitty: kaupunki kaupungissa

Suur-Leppävaaran alue kasvaa noin tuhannen asukkaan vuosivauhtia ja saman trendin jatkuessa 70 … Jatka lukemista ”Tulevaisuuden Vermonniitty: kaupunki kaupungissa”© 2018 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Send this to a friend