Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Lähde kirppiskierrokselle!

Kirpputorit nostavat suosiotaan samalla kun kulutustottumukset ja elämäntavat muuttuvat ekologisemmiksi. Vermonniitystä pääsee … Jatka lukemista ”Lähde kirppiskierrokselle!”

#vermonniitty
Kesäpäivä lasten kanssa Vermonniityssä

Asiantuntijoiden mukaan hyvä lapsiperheen loma on tehty suunnittelusta ja avoimesta keskustelusta, jossa … Jatka lukemista ”Kesäpäivä lasten kanssa Vermonniityssä”

#vermonniitty
Kevennä hiilijalanjälkeäsi Vermonniityssä

Espoon kaupunki on ottanut suunnannäyttäjän roolin vastuullisessa ilmastotyössä. Espoon kaupunki paikallisine kumppaneineen … Jatka lukemista ”Kevennä hiilijalanjälkeäsi Vermonniityssä”© 2019 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Send this to a friend