Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Rennompaa perhearkea Vermonniityssä

Arjen toimivuus on toivelistan kärkipäässä, kun lapsiperhe etsii uutta asuinaluetta. Silloin katse … Jatka lukemista ”Rennompaa perhearkea Vermonniityssä”

#vermonniitty
Hatsinanpuistossa tehdään töitä, shoppaillaan, liikutaan ja asutaan

Vermonniityn asukkaat saavat muutaman vuoden kuluttua naapuriinsa entistä monipuolisempia lähipalveluita. Aivan vieressä … Jatka lukemista ”Hatsinanpuistossa tehdään töitä, shoppaillaan, liikutaan ja asutaan”

#vermonniitty
Vermosta on moneksi

Vermonniityn kupeessa sijaitseva Vermo Areena on tunnetusti raviurheilun aktiivinen näyttämö ja Suomen … Jatka lukemista ”Vermosta on moneksi”© 2019 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Send this to a friend