Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Maailman paras kirjasto löytyy Espoosta!

Espoon kaupunginkirjasto valittiin hiljattain vuoden parhaaksi kirjastoksi sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti. Vuoden … Jatka lukemista ”Maailman paras kirjasto löytyy Espoosta!”

#vermonniitty
Vietä lasten kanssa riemukas pääsiäinen!

Pääsiäinen on yksi niistä juhlapyhistä, kun kaupunki hiljenee ja monet paikat sulkevat … Jatka lukemista ”Vietä lasten kanssa riemukas pääsiäinen!”

#vermonniitty
Kevättä ilmassa! 5 helppoa tapaa päivittää sisustus

Kevät on uudistumisen aikaa myös kotona. Olitpa sitten innokas sisustaja tai käytännönläheinen … Jatka lukemista ”Kevättä ilmassa! 5 helppoa tapaa päivittää sisustus”© 2019 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Send this to a friend