Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN

Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Kahvilatärpit Espoossa – kivenheiton päässä Vermonniitystä

Kahvila on parhaimmillaan kuin olohuoneen jatke, johon voi piipahtaa ohi mennessä, viettää … Jatka lukemista ”Kahvilatärpit Espoossa – kivenheiton päässä Vermonniitystä”

#vermonniitty
Asumistoiveiden urbanisoituminen – mitä asumiselta odotetaan?

Suomessa kaupungistuminen käynnistyi toden teolla 1960-luvulla ja jo seuraavalla vuosikymmenellä suurin osa … Jatka lukemista ”Asumistoiveiden urbanisoituminen – mitä asumiselta odotetaan?”

#vermonniitty
Ensiasunnonostaja – muista ainakin nämä asiat

Suomen talouden näyttäessä parempia merkkejä on asuntokauppa jälleen vilkastumassa. Monet miettivät tälläkin … Jatka lukemista ”Ensiasunnonostaja – muista ainakin nämä asiat”


© 2017 Vermonniitty