Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Tulevaisuuden trendit vaikuttavat myös asumiseen

Asuminen on puhuttanut meitä suomalaisia viime kesänä erityisen paljon, sillä Suomen Asuntomessut … Jatka lukemista ”Tulevaisuuden trendit vaikuttavat myös asumiseen”

#vermonniitty
Vermonniitty rakentuu vauhdilla

Sen näkee jo kaukaa, että entisellä joutomaalla on käynnissä täydellinen muodonmuutos. Siksi … Jatka lukemista ”Vermonniitty rakentuu vauhdilla”

#vermonniitty
Vietä unelmatreffit Vermonniityssä

Oletko tavannut uuden mielenkiintoisen ihmisen tai haluaisitko viettää laatuaikaa rakkaasi kanssa pitkästä … Jatka lukemista ”Vietä unelmatreffit Vermonniityssä”© 2018 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Send this to a friend