Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Kasvava it-ala asuu Vermonniityn naapurissa

Tietotekniikan ala kasvaa vauhdilla ja yksi sen merkittävimmistä keskuksista on Leppävaarassa, aivan … Jatka lukemista ”Kasvava it-ala asuu Vermonniityn naapurissa”

#vermonniitty
Vermonniitty nousee osaksi Euroopan kestävintä kaupunkia

Kestävyys ja kestävä kehitys ovat termejä, joiden merkitys ulottuu arkielämän ihan jokaiseen … Jatka lukemista ”Vermonniitty nousee osaksi Euroopan kestävintä kaupunkia”

#vermonniitty
Päivä Vermonniityn taivaan alla

Elämästä saa enemmän irti ulkona. Hengitys ja ajatukset kulkevat raittiissa ilmassa, minkä … Jatka lukemista ”Päivä Vermonniityn taivaan alla”© 2018 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Send this to a friend