Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Tarvaspää – koko perheen museo ja kahvila

Onko sinulla vielä vanhahtava uskomus, että museot ovat kuivakoita tai että sinne … Jatka lukemista ”Tarvaspää – koko perheen museo ja kahvila”

#vermonniitty
Moderni yhteistila tarjoaa monipuolista tekemistä lähellä kotia

Kiinnostus jaettuja tiloja kohtaan on lähtenyt viime vuosina uuteen kasvuun. Pitkään tyhjillään … Jatka lukemista ”Moderni yhteistila tarjoaa monipuolista tekemistä lähellä kotia”

#vermonniitty
“Tein oikean valinnan!” – Vermonniityn uusi asukas iloitsee kodistaan päivittäin

Vermonniityn rakennustyöt ovat edenneet merkittävään uuteen vaiheeseen: Uuden asuinalueen ensimmäiset asukkaat ovat … Jatka lukemista ”“Tein oikean valinnan!” – Vermonniityn uusi asukas iloitsee kodistaan päivittäin”© 2018 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Send this to a friend