Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
5 hyvän olon vinkkiä vuoteen 2019

Uusi vuosi on avoin mahdollisuus aloittaa uudelta pöydältä. Jos joulun pyhät eivät … Jatka lukemista ”5 hyvän olon vinkkiä vuoteen 2019”

#vermonniitty
Kestävä rakentaminen syntyy järkevistä päätöksistä

Ihmisen ja luonnon suhde puhututtaa meitä jatkuvasti enemmän. Ilmastonmuutos, kierrättäminen ja jakamistalous … Jatka lukemista ”Kestävä rakentaminen syntyy järkevistä päätöksistä”

#vermonniitty
Joulu laskeutuu Vermonniittyyn

Nautitko rauhaisasta joulunalusajasta mieluiten kotioloissa ja lämpöisissä villasukissa tassutellen vai oletko enemmän … Jatka lukemista ”Joulu laskeutuu Vermonniittyyn”© 2018 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Send this to a friend