Palvelut lähellä


15 min.
AUTOLLA HELSINGIN KESKUSTAAN
20 min.
LENTOKENTÄLLE
13 min.
JUNALLA HELSINKIIN


Liikenneyhteyksiä oikeassa suhteessa


Oma auto, fillari tai julkinen liikenne. Vermonniityssä on oivat edellytykset valita se itselleen rakkain menopeli. Vermonniityssä pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja Leppävaaran keskustan monipuoliset palvelut vain kävelymatkan päässä.

Junalla pääset Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara. Mäkkylässä  pysähtyvät paikallisjunat, ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsingin ja Turun väliä ajavat kaukojunat. Autolla ajat Helsinkiin vain varttitunnissa.

Katso lisää tietoa kodeistamme! Ota yhteyttä

Vermonniityn blogi#vermonniitty
Vihreä parveke – keidas keskellä kaupunkia

Viherkasvit tekevät elinympäristöstä viihtyisän ja niiden parissa puuhailu vähentää stressiä. Puutarhan voi … Jatka lukemista ”Vihreä parveke – keidas keskellä kaupunkia”

#vermonniitty
Millainen asunto sopii juuri sinun tarpeisiisi?

Valtaosa ihmisistä muuttaa elämänsä aikana useaan kertaan. Näissä tilanteissa on tärkeää pysähtyä … Jatka lukemista ”Millainen asunto sopii juuri sinun tarpeisiisi?”

#vermonniitty
Vermonniityn palvelut ovat vertaansa vailla

Asuinpaikalla on keskeinen merkitys arjen sujuvuuteen ja elämän helppouteen. Kun työpaikat, koulut … Jatka lukemista ”Vermonniityn palvelut ovat vertaansa vailla”© 2018 Vermonniitty

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Send this to a friend